PAYPAL ACCOUNT AANMAKEN

American Express Flying Blue creditcard koppelen aan PayPal

PayPal

Wij betalen online al onze rekeningen met de American Express Flying Blue Gold creditcard. Bij alle grote webshops kun je tegenwoordig behalve via iDeal ook voor “Amex” (wat staat voor American Express) kiezen. Er zijn echter kleinere webshops die de American Express Flying Blue creditcard nog niet accepteren. In dat geval biedt PayPal de oplossing om geen Flying Blue miles mis te lopen. PayPal wordt sinds jaar en dag als betaalmiddel gebruikt door webshops in binnen- en buitenland en wint nog steeds aan populariteit. Tegenwoordig kun je bijvoorbeeld ook op Marktplaats kopen en verkopen door gebruik te maken van een PayPal account. Koppel je PayPal account aan je American Express Flying Blue creditcard en spaar voor elke euro minimaal één mile. Gratis en voor niets. Heb je nog geen PayPal account? Hier maak je heel eenvoudig een account aan en kun je aangeven dat je jouw PayPal account niet aan een bankrekening wilt koppelen maar aan jouw American Express Flying Blue creditcard.

"amex" is ook een normale pinpas

Daarnaast gebruiken wij de American Express Flying Blue Gold creditcard als een pinpas. Overal waar wij moeten afrekenen, leggen wij eerst de creditcard op het pinapparaat. Soms krijg je dan de melding dat deze kaart niet wordt geaccepteerd en in dat geval leggen we daarna onze bankpas op het pinapparaat. Contactloos betalen kan dus (hoeft niet) en net als met je pinpas moet je vanaf EUR 50 een pincode intoetsen (de pincode kun je overigens heel handig zelf kiezen als je dat wilt).

Denk overigens niet alleen aan de incidentele uitgaven die je doet. Ook de automatische incasso’s van bedrijven als Netflix en Spotify kun je met jouw American Express Flying Blue creditcard betalen en ook daarmee spaar je dus minimaal één mile per euro.

En geloof ons, al die kosten die je in een jaar doet, leveren je een hoop miles op!