FLYING BLUE ACCOUNT AANmaken

Wat is het, wat kun je ermee en hoeveel miles heb jij nodig?

flying blue

Vliegtickets kopen doe je in het vervolg via Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM, Air France, Delta, Alitalia, Transavia, China Eastern, Czech Airlines, Aircalin, Kenya Airways, Tarom, VietnamAirlines, SkyTeam-partners en andere vliegtuigmaatschappijen. 

Vergelijk het met spaarprogramma’s als Air Miles: je spaart miles om deze na verloop van tijd in te wisselen voor gratis vliegtickets, gratis ruimbagage, loungetoegang, voorrang bij o.a. het inchecken en de douane, of bijvoorbeeld extra comfort tijdens de vlucht. Wie wilt dat nou niet? 

Bekijk alle voordelen en maak direct binnen enkele minuten een gratis account aan.

Flying Blue miles calculator

Hier kun je zien hoeveel miles jouw vliegreis kost. Dan zie je de reguliere tarieven. Wil je nou het maximale uit je miles halen, dan is het verstandig om de zogenoemde promo rewards in de gaten te houden.

Op de eerste dag van elke maand komen er diverse bestemmingen in de aanbieding (tot wel 50% korting).

Wanneer je ook kijkt, er zijn altijd tientallen reizen in de uitverkoop. En dan hebben we het niet alleen over economy vluchten. Vrijwel elke maand krijg je 50% korting op vliegtickets in economy premium, comfort class en business class. Begin snel met sparen en krijg hier de eerste 20.000 gratis Flying Blue miles