AMERICAN EXPRESS AANVRAGEN

gratis American Express Flying Blue Gold creditcard: zonder kosten snel geregeld!

american express

Doe jezelf een plezier en kies voor een American Express Flying Blue Gold creditcard. Normaliter kost dat €170, maar dankzij onze invites is dat kosteloos en binnen enkele minuten geregeld. American Express is al jaren een officiële partner van KLM en Flying Blue. Daarom krijg je normaliter 7.500 miles cadeau bij aanschaf van deze creditcard.

Als je de kaart via onze vriendenlink aanvraagt dan krijg je 20.000 gratis Flying Blue miles!

Flying Blue miles hack

Al met al dus héél veel gratis Flying Blue miles (ter illustratie: 20.000 Flying Blue miles in de shop kopen kost € 550). En dat is nog niet eens alles. Zo krijg je bijvoorbeeld ook jaarlijks 30 XP (goed voor voorrang bij het inchecken), diverse verzekeringen en voorrang bij verkoop van concerttickets.

Denk je dat je hier uiteindelijk voor betaalt door hoge kosten die vaak met een creditcard worden geassocieerd? Exorbitant hoge rentes bijvoorbeeld? Dan maak je een fout die velen maken en hier schuilt één van de best bewaarde geheimen. Nieuwsgierig wat dat geheim is? Je leest het hieronder.

gratis American Express Flying Blue Gold creditcard
zonder kosten snel geregeld!

Hoe gaat het in z'n werk?

Een creditcard hoeft geen geld te kosten. Als je maandelijks de uitgaven die je hebt gedaan met de kaart van je bankrekening laat afschrijven middels een automatische incasso dan betaal je geen rente. Dat klinkt ongelooflijk, nietwaar? Hoe maakt een creditcardmaatschappij dan winst? Net zoals bij sportscholen, energieleveranciers, en aanbieders van mobiele telefoonabonnementen, TV en internet, betalen velen van ons de hoofdprijs en zitten enkelen voor een dubbeltje op de eerste rij. De eerstgenoemde groep betaalt eigenlijk voor de laatstgenoemde groep. Stiekem willen we allemaal bij die laatste groep horen, en dat kan. 

Normaliter moet je na afloop van het eerste jaar gaan betalen voor de kaart: EUR 170 per jaar. Door de creditcard in het eerste jaar op te zeggen (wat met enkele muisklikken is geregeld), voorkom je dat. Komen dan ook je gespaarde Flying Blue miles te vervallen? Nee. Zodra je een mile ontvangt door gebruik te maken van de American Express Flying Blue Gold creditcard wordt de geldigheid van alle miles die je tot dat moment hebt gespaard met twee jaar verlengd. Nadat je de creditcard hebt opgezegd kun je een jaar wachten en dan opnieuw kosteloos de kaart aanvragen via onze American Express Flying Blue referral code. Zodra je welkomstbonus dan weer is bijgeschreven blijven al je miles wederom twee jaar geldig!

Optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden?

Wil je ‘het spel’ nog slimmer spelen? Vraag dan na het eerste jaar de kaart op die op jouw naam staat en laat je partner een kaart aanvragen, via jouw eigen vriendenlink. Als dank voor het aanbrengen van een nieuwe klant krijg jij 20.000 miles cadeau op jouw Flying Blue account. Je partner krijgt op zijn/haar account ook 20.000 gratis Flying Blue miles! Begin je het door te krijgen? Voordat het eerste jaar van je partner erop zit, zegt je partner zijn/haar kaart op en nodigt hij/zij jou uit om een kaart aan te vragen met zijn/haar vriendenlink. Dan krijgen jullie allebei opnieuw duizenden miles cadeau, enz., enz. Het mooie is dus dat het jullie nooit een cent kost.

Wat tot slot leuk is om te weten, is dat als je de kaart opzegt, je standaard een aantrekkelijk verlengingsaanbod krijgt (net zoals bedrijven als Ziggo dat bijvoorbeeld doen). Het gebruikelijke aanbod is dat je de eerste drie maanden dubbele miles spaart en wederom direct 20.000 Flying Blue miles cadeau krijgt. Dat kost je dan wel €170 (immers: alleen het eerste jaar is de kaart gratis), maar als je omrekent wat het jou oplevert dan zal je al snel tot de conclusie komen dat dit het waard is. Zeker als je geen partner hebt waardoor bovenstaand trucje voor jou geen optie is.